14/6/09

Video final 600 m.ll. a Terrassa

Amb la Llum a Terrassa

TERRASSA, Final del Campionat de Catalunya

Hola, ahir vaig anar a la final aleví femení de 600 m llisos a Terrassa, hi vaig anar amb el meu padrí, la meva tia i la meva cosina Alba perquè els pares tenien un compromís i no van poder venir.

Allà em vaig trobar amb la Nuria i la Fiona d’Olot em va fer molta ilusió !!!, també vaig veure la Llum i la Marina de Figueres. A l'Anna Massa no la vaig veure perque competia en salt amb perxa al matí, però ja se que va quedar primera, felicitats !!!

Va venir el meu entrenador en Gerard. La Nuria i jo vam córrer la final de 600 m ll. i vaig quedar tercera !!!, estic molt contenta, perquè vaig millorar la meva marca i la vaig deixar en 1,51,03 i abans tenia 1,54,65, perquè vaig pujar al podi, perquè vaig guanyar a nenes que no havia guanyat mai i perque portava el dorsal 15 que el mateix que porto quan jugo a basket i em porta sort.

Ara s’ha acabat la temporada i haurem d’esperar a la propera, un petonàs i gracies a tots els que m’heu animat, si voleu veure els resultats oficials punxeu aquí i aneu a la pàgina 16. Per aquí als voltants us poso fotos.

Podi a Terrassa

Amb la Nuria i la Fiona a Terrassa.