6/6/09

CAMBRILS Campionat de Catalunya de proves combinades

Hola a tothom, avui he anat a la final del Campionat de Catalunya de proves combinades a Cambrils, amb la mare, hem sigut 15 les participants, hem fet 60 tanques, pes, llargada i 60 llisos, al final he quedat quarta, (la primera de Girona) m'ho he passat molt be, perquè he conegut a l'Anna Massa de La Pera i ens hem fet amigues.(Us poso una foto a dalt)

En el pes vaig fer 2 nuls, en el tercer llançament tothom estava pendent de mi, vaig tirar 7,77 m., el millor de totes!!! la llargada també m’ha anat prou bé (4,29 m.), però les curses curtes no tant (10,8s 60 mt. i 9,0s 60 mll.), hauré d’entrenar-les més. Abans de l'última prova (60 llisos) anava segona de la general i tenia opció de medalla, de totes maneres estic molt contenta perquè he millorat en totes les proves i he passat de 1474 punts a 1762.

El proper dissabte, aniré a Terrassa a córrer la final del campionat de Catalunya aleví de 600 m llisos, un petó a tots, si voleu veure els resultats d’avui els podeu veure a la pagina 37 d' aquí.

A continuació us poso uns vídeos de les proves (la que crida es la mare)

Salt de llargada a Cambrils

60 m llisos a Cambrils

Llançament de pes a Cambrils